DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024.

DM Ekspres katalog APRIL 2024.
 
Nova DM akcija donosi kvalitetno, a uvek povoljno: nega tela, make-up, kozmetika, nega kose, higijena, nega i kozmetika za bebe, prehrana i hemija. 
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024.
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024.
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024. Page 1
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024. Page 1
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024. Page 2
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024. Page 2
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024. Page 3
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024. Page 3
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024. Page 4
DM Ekspres katalog APRIL 2024. Akcija traje od 16.4. do 30.4.2024. Page 4

DM Ekspres Katalog: 16.4. – 30.4.2024.

Nega za svakoga: Telo, make-up, kozmetika, kosa, higijena, bebe, prehrana i hemija!

🌟💄🛀🍼🍏🧴


Ponuda:

  • Nega tela i make-up: Uvek kvalitetno i moderno! Pronađite proizvode koji će istaći vašu lepotu i negovati vašu kožu.

  • Kozmetika za svaku priliku: Ne propustite naše specijalne proizvode za različite prilike – od svakodnevnog šminkanja do posebnih događaja. Osvežite svoj izgled sa našim širokim asortimanom boja i tekstura.

  • Nega kose i higijena: Za sjajnu kosu i svežinu kože. Otkrijte naše proizvode za negu kose koji će je ojačati i učiniti je blistavom, kao i higijenske proizvode koji će vam pružiti osvežavajući osećaj čistoće.

  • Nega i kozmetika za bebe: Naša posebna pažnja je usmerena na najmlađe. Pronađite proizvode koji su blagi, nežni i bezbedni za vaše mališane, kako bi im koža bila zdrava i njegovana.

  • Prehrana i hemija: Brinite se o svom zdravlju i higijeni svog doma uz našu ponudu prehrambenih proizvoda i hemijskih sredstava. Odaberite kvalitetne namirnice i sredstva za čišćenje koji će vam olakšati svakodnevne zadatke.


Posetite DM Ekspres i otkrijte sjajne ponude! 🎉

 
 
 
 

DM MARKET / DM KATALOG – Uživajte u Šopingu sa Stilom! 🛍️✨

Očekujte Sjajne Promocije Svake Srede – DM Katalog je Tu da Oduševi! 💃🗓️

Da li ste spremni za najbolji deo sedmice/meseca? DM Katalog je stigao da vam uljepša dan! Svaka druga sreda rezervisana je za fantastične ponude, tako da nema vremena za gubljenje – spremite se za šoping najbolji do sad!

DM Drogerie Srbija – Gde Kupovina Postaje Uživanje! 🇷🇸🛒

Nema sumnje da su DM drogerie nešto posebno, a sada su dostupne i u Srbiji! Pišemo ove redove dok već razmišljamo o poseti DM marketu u Beogradu. Zašto? Jer DM uvek ima ono što nam treba – bilo da su u pitanju proizvodi Alverde, Balea ili nešto drugo. Ko još nije probao nešto iz njihovog asortimana? I ko ne završi sa nečim što nije planirao kupiti? DM-ov poziv da kupujemo samo neophodno, koji se čuje na razglasu svih DM drogerie u Srbiji, pokazuje da tačno znaju šta njihovi kupci doživljavaju prilikom svake posete ovim trgovinama, iako nam je na prvu bilo malo neobično da to čujemo.

DM Srbija, kao i drugi, nudi sjajne UVEK POVOLJNE cene, tako da ne morate čekati DM akciju da biste napravili odličnu kupovinu. Iako je ova godina donela mnogo izazova, redovi nakon ponovnog otvaranja radnji u DM Beograd, DM Novi Sad, DM Niš, bili su vidljivi u svim filijalama DM Srbija.

“Tu sam čovek, tu kupujem” – prepoznatljiv je DM-ov slogan, ali bismo dodali: “TU sam čovek, TU me cene, TU kupujem”. Sada je svima jasno da obožavamo DM markete, ali slobodno nam recite ima li ijedan razlog da ne bude tako.

DM Cosmetics – Očaravajući Mirisi i Više! 🌺🌟

DM Parfemi:

DM market nudi raznovrsnu selekciju parfema – od pristupačnih do luksuznih brendova. Iako parfemi možda nisu u prvom planu, mi smo verni kupci kada su u pitanju DM parfemi, posebno zbog DM cena. Kupovina Elizabeth Arden parfema po pristupačnoj ceni ili prelepog Euphoria CK od 100 ml EDP zaista je neprocenjivo iskustvo.

DM Katalog Parfema:

Svaki DM katalog donosi stranice posvećene parfemima na akciji ili UVEK POVOLJNIM cenama. Ponude uključuju fantastične sniženja, kao što je REPLAY, VERSACE, BRUNO BANNANI, CK, GUCCI…

DM Market Srbija – Sve Što Vam Treba na Jednom Mestu! 🏠🛍️

DM Proizvodi:

DM Srbija u svojim marketima nudi širok asortiman beauty proizvoda – od nege tela (kosa, lice, ruke, noge), higijenskih proizvoda, programa za bebe, zdrave hrane, parfema, kozmetike, kućne higijene, sredstava za pranje, kućnih potrepština, igračaka, naočara, dekoracija, odeće, programa za kućne ljubimce i mnogo više.

Brendovi poput Alverde, Balea, Babylove, Balea Men, DM BIO, Denk mit, Dein Bestes, Donto dent, Ebelin, Jessa, Langhaar Madchen, LVLY, MOИ Stefanie Giesinger, MIVOLIS, PROFISSIMO, SANFT & SICHER, SauBar, SEINZ., Sportness, S-quito free, Stella Jones Collection, SUN dance, S-he, Trend IT UP, Visiomax i mnogi drugi čine srž DM proizvoda.

DM Online najbolje ponude možete redovno pratiti na našem web sajtu. “Tu sam čovek, tu kupujem.” Sada i u Srbiji! 🎉🛒

 
 
 
Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%