DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024.

DM Ekspres katalog februar i mart 2024.
 
Nova DM ponuda donosi: kozmetika, nega, make-up, hemija i higijena. Proverite cene koje čine da zablistate.
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024.
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024.
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024. Page 1
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024. Page 1
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024. Page 2
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024. Page 2
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024. Page 3
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024. Page 3
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024. Page 4
DM Ekspres katalog FEBRUAR i MART 2024. Snizenje traje do 3.3.2024. Page 4

🌟 DM Ekspres Katalog – Ponuda do 3.3.2024 🌟

💄 Kozmetika, Nega i Make-up 💅

💋 Zablistajte uz našu novu kolekciju šminke!

Očarajte svet svojim izgledom uz najnovije trendove i boje koje će istaći vašu lepotu. Pronađite sve što vam je potrebno za savršen make-up look po neverovatnim cenama!

🧼 Hemija i Higijena 🚿

🌸 Održavajte svežinu i čistoću uz naše proizvode!

Neka vaš dom zasija čistoćom uz naš asortiman hemijskih proizvoda za čišćenje. Takođe, ne zaboravite na svoju ličnu higijenu – pronađite sve što vam je potrebno da se osećate osveženo i negovano svakog dana.


Napomena: Proverite aktuelne cene i akcije u vašoj najbližoj DM prodavnici.

DM MARKET / DM KATALOG – Uživajte u Šopingu sa Stilom! 🛍️✨

Očekujte Sjajne Promocije Svake Srede – DM Katalog je Tu da Oduševi! 💃🗓️

Da li ste spremni za najbolji deo sedmice/meseca? DM Katalog je stigao da vam uljepša dan! Svaka druga sreda rezervisana je za fantastične ponude, tako da nema vremena za gubljenje – spremite se za šoping najbolji do sad!

DM Drogerie Srbija – Gde Kupovina Postaje Uživanje! 🇷🇸🛒

Nema sumnje da su DM drogerie nešto posebno, a sada su dostupne i u Srbiji! Pišemo ove redove dok već razmišljamo o poseti DM marketu u Beogradu. Zašto? Jer DM uvek ima ono što nam treba – bilo da su u pitanju proizvodi Alverde, Balea ili nešto drugo. Ko još nije probao nešto iz njihovog asortimana? I ko ne završi sa nečim što nije planirao kupiti? DM-ov poziv da kupujemo samo neophodno, koji se čuje na razglasu svih DM drogerie u Srbiji, pokazuje da tačno znaju šta njihovi kupci doživljavaju prilikom svake posete ovim trgovinama, iako nam je na prvu bilo malo neobično da to čujemo.

DM Srbija, kao i drugi, nudi sjajne UVEK POVOLJNE cene, tako da ne morate čekati DM akciju da biste napravili odličnu kupovinu. Iako je ova godina donela mnogo izazova, redovi nakon ponovnog otvaranja radnji u DM Beograd, DM Novi Sad, DM Niš, bili su vidljivi u svim filijalama DM Srbija.

“Tu sam čovek, tu kupujem” – prepoznatljiv je DM-ov slogan, ali bismo dodali: “TU sam čovek, TU me cene, TU kupujem”. Sada je svima jasno da obožavamo DM markete, ali slobodno nam recite ima li ijedan razlog da ne bude tako.

DM Cosmetics – Očaravajući Mirisi i Više! 🌺🌟

DM Parfemi:

DM market nudi raznovrsnu selekciju parfema – od pristupačnih do luksuznih brendova. Iako parfemi možda nisu u prvom planu, mi smo verni kupci kada su u pitanju DM parfemi, posebno zbog DM cena. Kupovina Elizabeth Arden parfema po pristupačnoj ceni ili prelepog Euphoria CK od 100 ml EDP zaista je neprocenjivo iskustvo.

DM Katalog Parfema:

Svaki DM katalog donosi stranice posvećene parfemima na akciji ili UVEK POVOLJNIM cenama. Ponude uključuju fantastične sniženja, kao što je REPLAY, VERSACE, BRUNO BANNANI, CK, GUCCI…

DM Market Srbija – Sve Što Vam Treba na Jednom Mestu! 🏠🛍️

DM Proizvodi:

DM Srbija u svojim marketima nudi širok asortiman beauty proizvoda – od nege tela (kosa, lice, ruke, noge), higijenskih proizvoda, programa za bebe, zdrave hrane, parfema, kozmetike, kućne higijene, sredstava za pranje, kućnih potrepština, igračaka, naočara, dekoracija, odeće, programa za kućne ljubimce i mnogo više.

Brendovi poput Alverde, Balea, Babylove, Balea Men, DM BIO, Denk mit, Dein Bestes, Donto dent, Ebelin, Jessa, Langhaar Madchen, LVLY, MOИ Stefanie Giesinger, MIVOLIS, PROFISSIMO, SANFT & SICHER, SauBar, SEINZ., Sportness, S-quito free, Stella Jones Collection, SUN dance, S-he, Trend IT UP, Visiomax i mnogi drugi čine srž DM proizvoda.

DM Online najbolje ponude možete redovno pratiti na našem web sajtu. “Tu sam čovek, tu kupujem.” Sada i u Srbiji! 🎉🛒

 
 
 
Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%