IDEA: Više od Prodavnice – Naša Priča o Kvalitetu i Raznolikosti

Od 1992. godine, IDEA se ukorenila na srpskom tržištu kao neprikosnoveni lanac supermarketa, pružajući gotovo 300 komšijskih prodavnica malog i super formata širom Srbije. Svaki korak ovog uspešnog puta posvećen je obezbeđivanju svežih proizvoda i kvalitetnih brendova, stvarajući ne samo prodajno mesto već i zajednicu gde kupci mogu uživati u pažljivo odabranim artiklima.

IDEA SUPERMARKETI – Svežina Svaki Dan, Svuda

IDEA supermarketi su sinonim za svakodnevnu kupovinu, mesta gde se svi vaši zahtevi za svežim i kvalitetnim proizvodima zadovoljavaju. Sa gotovo 300 prodavnica širom zemlje, IDEA je postala neizostavni deo svakodnevnog života mnogih porodica. Pažljivo birani proizvodi, koji svakog jutra stižu u IDEA trgovine, postali su prepoznatljiv pečat kvaliteta.

IDEA BRENDOVI – Više Od Samih Proizvoda

IDEA se ne ograničava samo na prodaju proizvoda – ona kreira iskustvo. Kroz poznate i kvalitetne brendove kao što su K PLUS, UKUSI MOG KRAJA, MINUTE, SUNNY, GRANO DORO, GROZD, GENERIČKI ARTIKLI, OLEA, LUMPI, NATUR, DAX, DAISY, PARTY, HOME, IDEA pomaže svojim kupcima da pronađu bogat asortiman i postignu najbolji odnos cene i kvaliteta. Sopstveni trgovački brendovi su ključ IDEA-ine prednosti, pružajući kupcima priliku za ekskluzivna iskustva i proizvode visokog standarda.

IDEA NOVI KATALOG – Inspiracija Za Svaku Potrebu

IDEA redovno izbacuje svoje kataloge, donoseći inspiraciju i ponude koje zadovoljavaju različite potrebe potrošača. Svaki IDEA novi katalog, dostupan online na ekatalozi.com, postaje vodič za najnovije i najpovoljnije akcije. Ovi katalozi nisu samo liste proizvoda – oni su prilika da se istraže specijalne ponude, poput IDEA organic kataloga, IDEA special lepota i nega, IDEA mali kućanski aparati i mnoge druge.

IDEA AKCIJE – Povezivanje Sa Potrebama Kupaca

IDEA akcije i katalozi nisu samo marketinški potezi; oni su izraz predanosti povezivanju sa stvarnim potrebama kupaca. Obuhvatajući kompletan asortiman IDEA marketa, uključujući prehrambene proizvode, kozmetiku, hemiju, igračke i proizvode za domaćinstvo, ovi katalozi predstavljaju proaktivni pristup zadovoljavanju potreba zajednice. Specijalna izdanja kataloga dodatno doprinose raznovrsnosti ponude, omogućavajući kupcima da pronađu ono što im zaista treba.

IDEA – Više Od Trgovine, Deo Zajednice

IDEA nije samo supermarket, već deo zajednice. Osim što obezbeđuje potrebne proizvode, IDEA takođe podržava raznovrsne potrebe potrošača. Kroz raznolike kataloge i akcije, IDEA gradi most između kupaca i proizvoda, stvarajući iskustvo kupovine koje prelazi granice običnog. Pažljiv odabir brendova i paleta proizvoda postavlja IDEA kao mesto gde raznolikost, kvalitet i pristupačnost idu ruku pod ruku.

Ostali najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

IDEA  katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: idea online katalog
ideal lux katalog
ideal standard katalog
ideal xanut katalog
idea organic katalog
idea metro katalog

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u IDEAi.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od IDEAe, ćemo postaviti na sajt.

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%