LILLY ONLINE – Beskrajna Raznovrsnost Kvaliteta i Pristupačnosti

U digitalnom svetu LILLY ONLINE-a otvara se vrata ka širokom spektru proizvoda koji zadovoljavaju potrebe ljubitelja prirodne nege, inovativnih preparata, suplemenata, pa sve do galenskih lekova. Brendovi koji nose pečat LILLY-a donose vrhunsku kvalitetu i pristupačne cene, stvarajući pravu oazu za ljude svih uzrasta i životnih faza.

LILLY DENT-A-DENT – Zdravi Osmesi, Zdrav Život

Inovativne formule i jedinstveni sastavi čine LILLY DENT-A-DENT brend pravim saveznikom u održavanju oralnog zdravlja. Linija obuhvata paste za zube, četkice, vodice za ispiranje usta i konac za zube. Sa dvije formule vodica za ispiranje usta – PARADONT PROTECTION i FRESH BREATH, ovaj brend podstiče zdravlje zuba i svež dah.

LILLY VELNEA – Bogatstvo Nege i Wellnessa

Velnea, najbogatija linija LILLY-a, pruža sveobuhvatnu paletu proizvoda za njegu, ličnu higijenu, negu lica, kose, usana i tela. Ova linija ne zaboravlja ni na žensku kozmetiku i dekorativu, mušku negu te praktične poklon setove, stvarajući doživljaj wellnessa u vlastitom domu.

LILLY VELNEA YOUNG – Ljepota Namijenjena Mladoj Koži

Linija Young je posvećena mladim osobama i mladoj koži. Preparati za njegu lica i tela iz kolekcije Oriental Sandalwood sadrže preko 92% prirodnih sastojaka, pružajući nežnu i efikasnu negu mladalačkoj koži.

LILLY MOE28 – Briga o Ženama Tokom Menstrualnog Ciklusa

Linija Moe28 usmerena je na žene tokom menstrualnog ciklusa, pružajući adekvatne i prirodne higijenske proizvode. Ulošci, tamponi, vlažne maramice na bazi aloe – sve je osmišljeno s posebnim fokusom na osjetljivu kožu, proizvedeno u Švajcarskoj i dermatološki testirano.

LILLY WATTE WATTE – Očaj Za Kvalitetnom Vatom

LILLY WATTE WATTE brend donosi prirodnu vatu visokog kvaliteta i velike moći upijanja. Njena primena seže od skidanja šminke do šire upotrebe u higijeni i kozmetici, predstavljajući neizostavan deo svakodnevnog rituala očuvanja čistoće i svežine.

LILLY MAMMA&BABY – Priroda Na Delu Za Najmlađe

Linija Mamma&Baby nudi sve za najmlađe članove porodice. Pored vrhunskih pelena, asortiman obuhvata i kupke, šampone, kreme, ulje, losione, puder, štapiće za uši i još mnogo toga. Proizvodi su proizvedeni u Nemačkoj po najvišim evropskim standardima, ističući se blagim formulama bez boja i konzervansa.

LILLY VZK – Veoma Zdrava Krema Za Sve

Linija LILLY VZK, odnosno Veoma Zdrava Krema, je prepoznatljiva i van granica Srbije. Sa širokim spektrom proizvoda, od dnevnih i noćnih krema do različitih specifičnih proizvoda, ova linija je postala sinonim za kvalitet i poverenje.

LILLY SOLEVITA – Snabdite Organizam Njegovim Potrebama

U svetu suplemenata, Solevita se izdvaja svojom širokom paletom dijetetskih suplemenata i dodataka ishrani. Solevita rolnice dekstroze i Solevita tablete za žvakanje, kao i suplementi poput kalcijuma, gvožđa i magnezijuma, pružaju podršku organizmu, dok linija Solevita zaštite od sunca nudi SPF 20, 30 i 50.

LILLY GALENSKI LEKOVI – Galenska Rešenja Za Zdravlje

Lilly linija galenskih lekova obuhvata širok spektar rastvora, sirupa, masti, gelova, supozitorija i drugih oblika. Sa 24 leka, od fiziološkog rastvora do posebnih galenskih formula, pruža podršku zdravlju, uz posebnu pažnju na upotrebu prema priloženim uputstvima i konsultacijama sa lekarom.

LILLY KATALOG – Mesečna Vitrina Povoljnosti

Svaki mesec, LILLY KATALOG donosi fenomenalne ponude, popuste i akcije. Od parfema do kozmetike, od proizvoda za tinejdžere do zdravstvenih suplemenata, katalog pruža priliku za uštedu i uživanje u kvalitetnim proizvodima. Uz Lilly Drogerie karticu lojalnosti, verni kupci ostvaruju dodatne pogodnosti.

U svetu LILLY ONLINE-a, lepota, zdravlje i njega postaju dostupni svima, stvarajući iskustvo kupovine koje prevazilazi granice.

Ostali najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

LILLY katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: LILLY katalog, LILLY ONLINE Ponuda, LILLY akcija i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u LILLY.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od LILLY-a, ćemo postaviti na sajt.

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%