MAXI – Više Od Samo Kupovine: Kvalitet, Inovacije i Prijatnost

 

Od svojeg dolaska u Srbiju, kompanija Delez kontinuirano radi na unapređenju i razvoju, postavši vodeći trgovinski lanac u zemlji putem svojih brendova – MAXI, MEGA MAXI, TEMPO i SHOP &GO. Svi ovi brendovi predstavljaju stubove uspeha i omiljene destinacije širokog spektra potrošača.

MAXI SUPERMARKET – Mesto Gde Kupovina Postaje Uživanje

MAXI supermarketi su sinonim za omiljeno mesto kupovine u Srbiji. Prepoznatljivi po širokom asortimanu visokog kvaliteta svežih proizvoda, poput voća, povrća, pekarskih i mesnih proizvoda, MAXI supermarketi pružaju nezaboravno iskustvo pametne kupovine. Sa istaknutim cenama i super promocijama, simbolizovanim kroz slatku MAXI pčelicu, kupci se osećaju kao deo zajednice koja vodi brigu o njihovim potrebama.

NOVI MAXI Katalog – Inovativnost 

Hipermarketi MAXI su inovativni i prilagođeni savremenom kupcu. Sa širokim asortimanom namenjenim svakom članu domaćinstva, ovaj MAXI hipermarket je prijateljsko okruženje gde se kupci osećaju kao kod kuće. Pored TEMPO cenovne politike, MAXI hipermarketi su posebno prilagođeni osobama sa invaliditetom, naglašavajući njihovu predanost inkluzivnosti. Nedeljna akcija u MAXI katalogu donosi uštede i odlične proizvode, čineći kupovinu zadovoljstvom.

TEMPO – Porodična Kupovina Na Jednom Mestu

TEMPO hipermarketi su sinonim za porodičnu kupovinu sa najširim asortimanom proizvoda i pristupačnim cenama. Osim što pružaju sve što vam je potrebno na jednom mestu, TEMPO objekti se ističu odličnim promocijama i fokusom na sezonskim proizvodima. U TEMPO hipermarketima, kupovina postaje doživljaj, a potrošači se osećaju kao deo velike porodice koja brine o njihovim potrebama.

SHOP & GO – Brza Kupovina U Pokretu

SHOP & GO prodavnice su koncipirane kao moderne komšijske trgovine, prilagođene svakodnevnim i brzim kupovinama u pokretu. Ove prodavnice nude izvrstan izbor svežeg voća, povrća i drugih namirnica. Brza kupovina na kasi, ljubazno osoblje i ugodan ambijent čine SHOP & GO idealnim mestom za efikasnu i prijatnu kupovinu.

MAXI KATALOG – Vodič Kroz Najbolje Ponude

MAXI katalog, sa svojim redovnim izdanjima – MAXI nedeljni katalog i MAXI dvonedeljni katalog, pruža odlične ponude prehrambenih artikala, svežih namirnica, kozmetike i hemije. Praćenje MAXI online kataloga na ekatalozi.com omogućava korisnicima da budu u toku sa najnovijim akcijskim sniženjima i posebnim ponudama, često sa popustima preko 60%.

Zaključak – MAXI: Gde Kupovina Postaje Prijatno Iskustvo

MAXI nije samo trgovački lanac, već destinacija gde kupovina postaje uživanje. Kroz svoje brendove, inovacije i posvećenost kupcima, MAXI nastavlja postavljati standarde u trgovini u Srbiji. Kupci se mogu osloniti na kvalitet, pristupačne cene i prijateljsku atmosferu prilikom svake posete MAXI objektu.

Ostali najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

MAXI katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: MAXI katalog

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u MAXIju.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od MAXIja, ćemo postaviti na sajt.

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%