METRO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje do 29.2.2024.

METRO akcija “Sad ili nikad” februar 2024.
 

Novi METRO katalog “Sad ili nikead” donosi specijalnu ponudu sa garantovano niskim cenama: TV akcija, mali kućanski aparati, pokućstvo, hemija i higijena.

METRO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje do 29.2.2024.
METRO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje do 29.2.2024.
METRO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje do 29.2.2024. 01
METRO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje do 29.2.2024. 01

🛒 METRO Akcija: Sad ili Nikad! 📺🛍️

Garantovano Niske Cene! 💰🎉

Specijalna Ponuda u Novom METRO Katalogu! 📦🔖

METRO vas poziva da iskoristite neverovatne ponude sa garantovano niskim cenama u novom katalogu “Sad ili Nikad”. Ne propustite priliku da opremite svoj dom po povoljnim uslovima!

Evo šta vas očekuje:

  • 📺 TV Akcija – Iskoristite fantastične popuste na televizore visokog kvaliteta i uživajte u omiljenim filmovima, serijama i sportskim događajima sa kristalno jasnim slikama i bogatim zvukom.

  • 🏠 Mali Kućanski Aparati – Opremite svoju kuhinju i dom sa najnovijim mali kućanskim aparatima po najpovoljnijim cenama. Bilo da vam je potreban novi blender, toster ili aparat za kafu, u METRO katalogu ćete pronaći sve što vam treba.

  • 🪑 Pokućstvo – Transformišite svoj dom uz moderne komade nameštaja iz naše ponude. Od udobnih sofa do elegantnih trpezarijskih stolova, pronađite savršeni komad nameštaja po vašoj meri.

  • 🧼 Hemija i Higijena – Očistite i osvežite svoj dom sa našim širokim izborom proizvoda za čišćenje i higijenu. Ne propustite sjajne ponude na deterdžente, sredstva za čišćenje i ostale proizvode koji će vam olakšati održavanje čistoće.

Ne čekajte više! Posetite METRO i iskoristite specijalne ponude iz kataloga “Sad ili Nikad”, koje traje do 29. februara 2024. godine. 🛒✨

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%