PEPCO – Vaša Povoljna Destinacija za Porodični Šoping

Pepco, renomirani međunarodni maloprodajni lanac, ponosno se širi svojim prisustvom sa više od 2.100 objekata širom Evrope. Ova maloprodajna imperija postavila je kao svoj primarni cilj da bude uvek blizu svojih kupaca, istovremeno pružajući povoljnu šoping destinaciju za celu porodicu i dom. Uz Pepco, doživljavate spoj kvaliteta i pristupačnih cena koji čine vašu kupovinu ne samo zadovoljavajućom, već i uzbudljivom.

Pepco je posvećen stalnom obogaćivanju svoje ponude kroz redovno ažuriranje kataloga s raznovrsnim proizvodima. Svaki broj kataloga nosi sa sobom brojne proizvode na akciji ili sniženjima, omogućavajući vam da pronađete najbližu radnju i istražite široku paletu proizvoda za svoj dom.

 

PEPCO PONUDA ZA DECU:


Pepco se posebno ističe svojom raznolikom ponudom odeće za decu. U svakom katalogu, roditelji mogu pronaći visokokvalitetnu odeću i veš za dečake i devojčice svih uzrasta, često po akcijskim ili sniženim cenama. Ponuda se proširuje i na igračke za decu svih uzrasta, uz visokokvalitetne preparate za negu bebine kože, takođe dostupne po sniženim cenama.

 

PEPCO PONUDA ZA ŽENE:


Žene mogu uživati u širokom asortimanu odeće, donjeg rublja, kupaćih kostima i raznih dodataka koje nudi svaki Pepco katalog. Dodatno, za žene koje vode brigu o svom fizičkom zdravlju, Pepco ima bogatu ponudu fitnes opreme.

 

PEPCO PONUDA ZA MUŠKARCE:


Muškarci takođe imaju priliku da pronađu kvalitetnu odeću za sve uzraste u Pepco katalogu. Bilo da tražite donje rublje, majicu ili neki drugi odevni predmet, Pepco nudi izvanrednu ponudu, uključujući i obuću i modne dodatke, često na akcijama i sniženjima.

 

PEPCOVA ODLIČNA PONUDA ZA KUĆU:


Pepco katalog ne zanemaruje ni potrebe vašeg doma. Na akcijama i sniženjima, možete pronaći široku ponudu proizvoda za čišćenje, organizaciju, dekoraciju, elektroniku, tekstil, kupatilo i nameštaj. Sve što vam je potrebno za savršeni dom može se naći pod Pepcovim krovom.

 

PEPCOVA VLASTITA PROIZVODNJA:


Pepco se ponosi sopstvenom proizvodnjom koja redovno nudi proizvode na sniženjima. Fokusirani na pružanje izuzetnog kvaliteta po pristupačnim cenama, Pepco sprovodi rigorozne kontrole kvaliteta. Stručnjaci se brinu o sigurnosti, upotrebljivosti i kvalitetu, osiguravajući da svi proizvodi ispunjavaju visoke standarde. Tim za kontrolu kvaliteta sarađuje sa akreditovanim laboratorijama kako bi potvrdili usklađenost asortimana sa standardima i zakonskim uredbama.

Zahvaljujući Pepcu, svaka kupovina postaje prilika za kvalitetan šoping, istraživanje raznolike ponude i stvaranje savršenog doma po pristupačnim cenama.

Ostali najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

PEPCO katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: PEPCO katalozi, PEPCO akcije,  PEPCO super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u PEPCU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od PEPCA, ćemo postaviti na sajt.

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%