Politika privatnosti

 

Ko smo mi

Naša veb-stranica posluje pod imenom [Ekatalozi]. Naša adresa veb-sajta je: [www.ekatalozi-rs.com].

Kako prikupljamo informacije

Prikupljamo informacije kada posetioci ostavljaju komentare na veb-sajtu. Takođe, možemo prikupljati informacije kroz kolačiće (cookies) ili druge tehnologije za praćenje.

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na veb-sajtu, prikupljamo podatke prikazane u formularu za komentare, kao i IP adresu posetioca i podatke o pregledaču kako bismo identifikovali neželjene komentare.

Mediji

Ako postavite slike na veb-sajt, trebalo bi da izbegavate postavljanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci veb-sajta mogu preuzimati i izvlačiti podatke o lokaciji sa slika sa veb-sajta.

Kolačići (Cookies)

Ako ostavite komentar na našem veb-sajtu, možete odabrati da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i veb-sajt u kolačićima. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na ovaj veb-sajt, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se prilikom zatvaranja pregledača.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb-sajtova

Članci na ovom veb-sajtu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb-sajtova se ponaša na isti način kao da je posetilac posetio drugi veb-sajt.

Ovi veb-sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na taj veb-sajt.

Sa kim delimo vaše podatke

Ne delimo vaše podatke ni sa kim.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se čuvaju neograničeno. Ovo je kako bismo mogli automatski prepoznati i odobriti sve kasnije komentare umesto da ih zadržavamo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našem veb-sajtu (ako postoje), čuvamo lične informacije koje pruže u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične informacije u bilo kom trenutku (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Veb-administratori sajta takođe mogu videti i menjati te informacije.

Koja su vaša prava nad vašim podacima

Ako imate nalog na ovom veb-sajtu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje datoteke izvoza ličnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam pružili. Takođe možete zatražiti brisanje bilo koje lične informacije koju čuvamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke

Posetilac komentara može proveriti informacije o detekciji spama pomoću službe za proveru neželjene pošte.

Kontakt informacije

Za sva pitanja u vezi sa politikom privatnosti na ovom veb-sajtu, molimo kontaktirajte nas na [email-adresa].

Ova politika privatnosti se može ažurirati ili izmeniti, stoga redovno proveravajte stranicu kako biste bili informisani o eventualnim promenama.

Ova politika je poslednji put ažurirana [28.10.2023].

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%