RODA i IDEA katalog DECEMBAR I JANUAR 2024. Akcija traje do 7.1.2024.

RODA i IDEA praznična akcija do 7.1.2024.

 

Uživajte u Magičnom Prazničnom Ugođaju s RODA i IDEA Akcijom!

Do 7.1.2024., RODA i IDEA vam predstavljaju nezaboravnu priliku da unapredite vaš dom i stvorite prazničnu atmosferu iz snova. U srcu ove akcije nalaze se prelepe novogodišnje jelke, sada dostupne uz fantastična sniženja koja dosežu i do -70%.

RODA i IDEA akcija DECEMBAR i JANUAR 2024. Snizenje traje do 7.1.2024.
RODA i IDEA akcija DECEMBAR i JANUAR 2024. Snizenje traje do 7.1.2024.
RODA i IDEA akcija DECEMBAR i JANUAR 2024. Snizenje traje do 7.1.2024. 01
RODA i IDEA akcija DECEMBAR i JANUAR 2024. Snizenje traje do 7.1.2024. 01

Uživajte u Magičnom Prazničnom Ugođaju s RODA i IDEA Akcijom!

Do 7.1.2024., RODA i IDEA vam predstavljaju nezaboravnu priliku da unapredite vaš dom i stvorite prazničnu atmosferu iz snova. U srcu ove akcije nalaze se prelepe novogodišnje jelke, sada dostupne uz fantastična sniženja koja dosežu i do -70%.

Praznična Radost i Nova Godina:

Praznična sezona nosi sa sobom neizmernu radost, toplinu doma i trenutke deljenja s porodicom i prijateljima. Nova godina simbolizuje novi početak, priliku za osvježenje i postavljanje novih ciljeva. Upravo u ovom magičnom periodu, svaki detalj vašeg doma postaje važan, a novogodišnja jelka predstavlja srce prazničnog dekorisanja.

Novogodišnje Jelke za Svaki Dom:

RODA i IDEA su pripremile širok asortiman novogodišnjih jelki, prilagođenih različitim prostorima i ukusima. Od elegantnih i tankih jelki koje se savršeno uklapaju u manje prostore do raskošnih jelki visine 210cm, ova akcija pruža priliku za svakoga da pronađe savršen komad koji će oplemeniti dom tokom prazničnog razdoblja.

Cene kojima nećete moći odoljeti:

 1. Novogodišnja Jelka 90cm – Samo 599,99 dinara!

  • Ova kompaktna jelka idealna je za stvaranje tople atmosfere u manjim prostorima.
 2. Novogodišnja Jelka 120cm – Sada za 899,99 dinara!

  • Srednje veličine, ova jelka donosi praznični duh u vaš dom po pristupačnoj ceni.
 3. Novogodišnja Jelka 180cm – Snabdevena po ceni od 3.999,99 dinara!

  • Srednje velika jelka koja će postati centralni deo vašeg prazničnog dekorisanja.
 4. Impresivna Novogodišnja Jelka 210cm – Sa Sniženjem na 13.999,00 dinara!

  • Za one koji žele impresivno praznično iskustvo, ova veličanstvena jelka visine 210cm je pravi izbor.

Pronađite savršenu jelku koja odražava vaš stil i budite spremni na doček Nove godine s osmehom na licu. Ove jelke nisu samo ukras, već su i nosioci praznične čarolije i radosti.

Uživajte u Svemu Što Praznična Sezona Nudi:

Osim jelki, RODA i IDEA su tu da vam omoguće potpuno iskorišćenje praznične sezone. Inspirativni dekor, luksuzna ambijentalna rasveta i širok spektar ukrasnih detalja čekaju vas da obogate vaš prostor i stvore pravu prazničnu bajku.

Ne propustite priliku da unapredite svoj dom s ljubavlju i toplinom prazničnog duha. Posetite RODA i IDEA prodavnice do 7.1.2024. i pronađite savršene elemente za stvaranje nezaboravnih trenutaka tokom ove praznične sezone. Vaš dom zaslužuje najbolje, a RODA i IDEA su tu da vam to omoguće!

 
 
 

RODA: Više od Kupovine, To je Doživljaj!

RODA marketi, mesta gde se porodica oseća kao kod kuće, nude svoje usluge u dva različita formata maloprodaje: RODA market i MEGA RODA. Bez obzira na razliku u obimu asortimana, oba formata su prepoznatljiva kao omiljena destinacija za kupovinu.

RODA MARKET – Porodična Atmosfera i Domaći Proizvodi

RODA marketi su fokusirani na podršku domaćim proizvođačima i pružaju najbolju ponudu domaćih proizvoda po povoljnim cenama. Ovi marketi nisu samo prodajna mesta; oni su mesta gde se odvija prava porodična kupovina. RODA je sinonim za porodičnu toplinu, a njene radnje rasprostranjene su širom Srbije.

MEGA RODA – Više od Kupovine, Celodnevni Doživljaj

MEGA RODA megamarket pruža potpuno novo iskustvo kupovine na velikoj prodajnoj površini. Savremeno opremljeni prostor čini svaku kupovinu udobnom i prijatnom, pružajući brojne mogućnosti za opuštanje i razonodu. Ovi megamarketi nisu samo fokusirani na dobar provod cele porodice, već nude i bogat asortiman proizvoda s više od 80,000 artikala. Politika povoljnih cena i širok izbor domaćih proizvoda svakodnevno privlači nove potrošače širom Srbije.

RODA: Inovacije u Katalogu

U skladu s visokim standardima koje postavlja, RODA marketi donose sjajne kataloge s akcijskim cenama. Praćenje RODA kataloga online postalo je jednostavno uz ekatalozi.com. Raznovrsni katalozi, uključujući redovni RODA katalog, RODA katalog tehnika (poput GORENJE malih kućnih aparata), RODA katalog nedeljne ponude, RODA MEGA nedeljne ponude, RODA katalog Naši brendovi, RODA katalog Specijal Leto, RODA katalog Lepota i nega, RODA katalog Vredno je zajedno i mnoge druge, obećavaju jedinstveno iskustvo kupovine.

RODA NOVI KATALOG – Vodič kroz Fantastične Ponude

RODA marketi redovno izbacuju nove kataloge s akcijskim cenama, a svaki od njih donosi fenomenalne ponude s izuzetnim sniženjima. Svaka stranica kataloga priča priču o kvalitetu, raznovrsnosti i pristupačnosti. RODA nije samo mesto gde kupujete – to je gde otkrivate nove svetove povoljnih cena i vrhunskog kvaliteta.

Zato, pridružite se RODA zajednici od 13.11. do 26.11.2023. i doživite vrhunski doživljaj kupovine koji se pamti. RODA: Više od kupovine, to je doživljaj!

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%