RODA Super sreda APRIL 2024. Akcija traje od 17.4.2024.

RODA akcija APRIL 2024.

 
Novi RODA katalog donosi odabrane prehrambene artikle i Colgate pastu za zube po super akcijskim cenama. Pileće grudi po ceni od 359,99din/kg, Kristal šećer po ceni od 103,99din/kg, K Plus dugotrajno mleko 2,8 m.m. po ceni od 99,99din/kg, Colgate pasta za zube po ceni od 159,99din/75ml.
RODA Super sreda APRIL 2024. Akcija traje od 17.4.2024.
RODA Super sreda APRIL 2024. Akcija traje od 17.4.2024.
RODA Super sreda APRIL 2024. Akcija traje od 17.4.2024. 01
RODA Super sreda APRIL 2024. Akcija traje od 17.4.2024. 01

RODA Super Sreda Akcija: Uštedite sa Našim Odabranim Artiklima! 🛒✨

Pileće Grudi, Kristal Šećer, Mleko i Više – Sve Po Super Cenama! 🍗🍚🥛

Super Ponuda Samo Za 17.4.2024! 💥

Dragi naši kupci,

Ovog utorka, 17.4.2024., pripremili smo za vas neponovljive ponude u našoj novoj RODA Super sreda akciji! Začinite svoj dan sa izuzetnim ponudama na prehrambene artikle koji će učiniti vašu kupovinu još isplativijom!

🍗 Pileće Grudi – Ukusno i Povoljno!

Zaplovite u svet kulinarskih čarolija sa našim sočnim pilećim grudima po neverovatnoj ceni od samo 359,99din/kg! Sa ovim visokokvalitetnim mesom, svaki obrok postaje pravo uživanje!

🍚 Kristal Šećer – Za Sladokusce i Majstore Kuhinje!

Dodajte slatkiš vašem životu sa našim Kristal Šećerom, sada dostupnim po fantastičnoj ceni od samo 103,99din/kg! Slatkiše, kolače ili kafu – sa našim šećerom, svaki zalogaj postaje poseban!

🥛 K Plus Dugotrajno Mleko 2,8 m.m. – Za Zdrav Doručak i Više!

Uživajte u svežem i ukusnom mleku svakog jutra uz naše K Plus dugotrajno mleko po ceni od samo 99,99din/kg! Dajte svom organizmu ono što zaslužuje i osetite razliku sa svakim gutljajem!

Colgate Pasta Za Zube – Za Osmeh Koji Blista!

Ne zaboravite na negu vašeg osmeha uz našu Colgate pastu za zube, sada po posebnoj ceni od samo 159,99din/75ml! Osvežite dah i očuvajte zdravlje zuba uz našu omiljenu pastu!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uštedite, posetite nas u sredu, 17.4.2024., i iskoristite ove fantastične ponude! Vidimo se u našoj RODA prodavnici! 💙

RODA: Više od Kupovine, To je Doživljaj!

RODA marketi, mesta gde se porodica oseća kao kod kuće, nude svoje usluge u dva različita formata maloprodaje: RODA market i MEGA RODA. Bez obzira na razliku u obimu asortimana, oba formata su prepoznatljiva kao omiljena destinacija za kupovinu.

RODA MARKET – Porodična Atmosfera i Domaći Proizvodi

RODA marketi su fokusirani na podršku domaćim proizvođačima i pružaju najbolju ponudu domaćih proizvoda po povoljnim cenama. Ovi marketi nisu samo prodajna mesta; oni su mesta gde se odvija prava porodična kupovina. RODA je sinonim za porodičnu toplinu, a njene radnje rasprostranjene su širom Srbije.

MEGA RODA – Više od Kupovine, Celodnevni Doživljaj

MEGA RODA megamarket pruža potpuno novo iskustvo kupovine na velikoj prodajnoj površini. Savremeno opremljeni prostor čini svaku kupovinu udobnom i prijatnom, pružajući brojne mogućnosti za opuštanje i razonodu. Ovi megamarketi nisu samo fokusirani na dobar provod cele porodice, već nude i bogat asortiman proizvoda s više od 80,000 artikala. Politika povoljnih cena i širok izbor domaćih proizvoda svakodnevno privlači nove potrošače širom Srbije.

RODA: Inovacije u Katalogu

U skladu s visokim standardima koje postavlja, RODA marketi donose sjajne kataloge s akcijskim cenama. Praćenje RODA kataloga online postalo je jednostavno uz ekatalozi.com. Raznovrsni katalozi, uključujući redovni RODA katalog, RODA katalog tehnika (poput GORENJE malih kućnih aparata), RODA katalog nedeljne ponude, RODA MEGA nedeljne ponude, RODA katalog Naši brendovi, RODA katalog Specijal Leto, RODA katalog Lepota i nega, RODA katalog Vredno je zajedno i mnoge druge, obećavaju jedinstveno iskustvo kupovine.

RODA NOVI KATALOG – Vodič kroz Fantastične Ponude

RODA marketi redovno izbacuju nove kataloge s akcijskim cenama, a svaki od njih donosi fenomenalne ponude s izuzetnim sniženjima. Svaka stranica kataloga priča priču o kvalitetu, raznovrsnosti i pristupačnosti. RODA nije samo mesto gde kupujete – to je gde otkrivate nove svetove povoljnih cena i vrhunskog kvaliteta.

Zato, pridružite se RODA zajednici od 13.11. do 26.11.2023. i doživite vrhunski doživljaj kupovine koji se pamti. RODA: Više od kupovine, to je doživljaj!

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%