RODA Super sreda FEBRUAR 2024. Snizenje traje 14.2.2024.

RODA Super sreda: Otkrijte Posebne Ponude za 14.2.2024.
 

 

Nova RODA akcija donosi prehrambene artikle, kozmetiku i tehniku sa super uštedama. Iz ponude izdvajamo za vas – jagoda po ceni od 99,99din/250g, sirova slanina sa rebrima po ceni od 499,99din/kg, Capone Mozzarela sir po ceni od 139,99din/125g, Nivea set muško/žensko po ceni od 519,99din, Vivax indukcioni rešo slim po ceni od 3.999,00din. 
RODA Super sreda FEBRUAR 2024. Snizenje traje 14.2.2024.
RODA Super sreda FEBRUAR 2024. Snizenje traje 14.2.2024.
RODA Super sreda FEBRUAR 2024. Snizenje traje 14.2.2024. 01
RODA Super sreda FEBRUAR 2024. Snizenje traje 14.2.2024. 01

RODA Super Sreda: Otkrijte Neverovatne Ponude!

Uštedite na Prehrambenim Artiklima, Kozmetici i Tehnici

 

Najnovija Akcija Vas Čeka!

 

RODA Super Sreda je stigla! 🎉 Ne propustite fantastične uštede na prehrambenim artiklima, kozmetici i tehnici! Ova nedelja donosi neodoljive ponude koje će obradovati svakog kupca.

  • 🍓 Jagoda po neodoljivoj ceni od 99,99din za 250g! Sveža, sočna i spremna da upotpuni vaše omiljene recepte.

  • 🥓 Sirova slanina sa rebrima po ceni od 499,99din po kilogramu! Savršen izbor za ljubitelje tradicionalnih ukusa.

  • 🧀 Capone Mozzarela sir dostupan po ceni od 139,99din za 125g! Kremasti sir koji će uneti dodatnu aromu u vaše jela.

  • 🛍️ Nivea set za muškarce/žene po ceni od 519,99din! Prepustite se nezi koja će osvežiti vašu kožu i duh.

  • ⚡ Vivax indukcioni rešo slim po ceni od 3.999,00din! Moderan dizajn i visoka efikasnost za brže i lakše pripremanje obroka.

Ponuda važi samo do 14.2.2024. Požurite i iskoristite sjajne ponude dok traju!

RODA: Više od Kupovine, To je Doživljaj!

RODA marketi, mesta gde se porodica oseća kao kod kuće, nude svoje usluge u dva različita formata maloprodaje: RODA market i MEGA RODA. Bez obzira na razliku u obimu asortimana, oba formata su prepoznatljiva kao omiljena destinacija za kupovinu.

RODA MARKET – Porodična Atmosfera i Domaći Proizvodi

RODA marketi su fokusirani na podršku domaćim proizvođačima i pružaju najbolju ponudu domaćih proizvoda po povoljnim cenama. Ovi marketi nisu samo prodajna mesta; oni su mesta gde se odvija prava porodična kupovina. RODA je sinonim za porodičnu toplinu, a njene radnje rasprostranjene su širom Srbije.

MEGA RODA – Više od Kupovine, Celodnevni Doživljaj

MEGA RODA megamarket pruža potpuno novo iskustvo kupovine na velikoj prodajnoj površini. Savremeno opremljeni prostor čini svaku kupovinu udobnom i prijatnom, pružajući brojne mogućnosti za opuštanje i razonodu. Ovi megamarketi nisu samo fokusirani na dobar provod cele porodice, već nude i bogat asortiman proizvoda s više od 80,000 artikala. Politika povoljnih cena i širok izbor domaćih proizvoda svakodnevno privlači nove potrošače širom Srbije.

RODA: Inovacije u Katalogu

U skladu s visokim standardima koje postavlja, RODA marketi donose sjajne kataloge s akcijskim cenama. Praćenje RODA kataloga online postalo je jednostavno uz ekatalozi.com. Raznovrsni katalozi, uključujući redovni RODA katalog, RODA katalog tehnika (poput GORENJE malih kućnih aparata), RODA katalog nedeljne ponude, RODA MEGA nedeljne ponude, RODA katalog Naši brendovi, RODA katalog Specijal Leto, RODA katalog Lepota i nega, RODA katalog Vredno je zajedno i mnoge druge, obećavaju jedinstveno iskustvo kupovine.

RODA NOVI KATALOG – Vodič kroz Fantastične Ponude

RODA marketi redovno izbacuju nove kataloge s akcijskim cenama, a svaki od njih donosi fenomenalne ponude s izuzetnim sniženjima. Svaka stranica kataloga priča priču o kvalitetu, raznovrsnosti i pristupačnosti. RODA nije samo mesto gde kupujete – to je gde otkrivate nove svetove povoljnih cena i vrhunskog kvaliteta.

Zato, pridružite se RODA zajednici od 13.11. do 26.11.2023. i doživite vrhunski doživljaj kupovine koji se pamti. RODA: Više od kupovine, to je doživljaj!

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%