RODA Super sreda JUN 2024. Akcija traje 5.6.2024.

RODA akcija  JUN 2024.
 
Nova RODA akcija donosi: sveže meso, voće i povrće, napici i higijena po akcijskim cenama. 
RODA Super sreda JUN 2024. Akcija traje 5.6.2024.
RODA Super sreda JUN 2024. Akcija traje 5.6.2024.
RODA Super sreda JUN 2024. Akcija traje 5.6.2024. 01
RODA Super sreda JUN 2024. Akcija traje 5.6.2024. 01

RODA Super sreda: Sveže ponude za svaku korpu! 😊

Sveža Ponuda za Vašu Kuhinju

Dobrodošli na još jednu nezaboravnu RODA Super sredu! Ovog 5.6.2024. godine, spremili smo za vas neodoljive ponude koje će osvežiti vašu kuhinju. Bez obzira tražite li sveže meso, sočno voće i povrće, osvežavajuće napitke ili proizvode za higijenu, u RODI vas čekaju neodoljive cene!

Sveže Meso – Iznenađenje za Vaše Okuse! 🍖

Započnimo sa našim sjajnim izborom svežeg mesa! Bez obzira da li želite pripremiti pikantan roštilj za celu porodicu ili ukusan obrok za večeru, naša sveža ponuda mesa zadovoljit će sve vaše potrebe. Od sočnih odrezaka do ukusnih kobasica, RODA je vaša destinacija za vrhunski kvalitet mesa po neverovatno niskim cenama!

Sočno Voće i Povrće – Za Zdravu ishranu i Ukusne Recepte! 🍎🥦

Ponosno predstavljamo naš asortiman svežeg voća i povrća koji će osigurati da vaša ishrana bude ukusna i zdrava. Od sočnih jagoda do hrskavog spanaća, RODA vam pruža sveže proizvode direktno sa polja do vaše kuhinje. Budite sigurni da ćete pronaći sve što vam je potrebno za ukusne recepte i hranljive obroke!

Osvežavajući Napici – Za Potpuno Uživanje! 🍹

Ako tražite osveženje, naša ponuda napitaka će vas oduševiti! Od gaziranih pića do voćnih sokova, u našoj ponudi pronaći ćete širok izbor napitaka koji će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe. Uživajte u punom ukusu i osveženju po najpovoljnijim cenama samo u RODA marketima!

Proizvodi za Higijenu – Za Sveukupno Dobrostanje! 🧼

Vaše zdravlje i dobrostanje su nam prioritet, zato smo za vas pripremili specijalne ponude proizvoda za higijenu! Od sapuna do sredstava za čišćenje, naša ponuda će vam pomoći da održite čist i zdrav dom po pristupačnim cenama. Ne propustite ovu priliku da osigurate sve što vam je potrebno za higijenu po najboljim cenama u RODA marketima!

Zaključak: Iskoristite Priliku za Šoping Sjajnih Ponuda!

RODA Super sreda je tu da vam pruži sve što vam je potrebno za ukusan i zdrav životni stil po neverovatno niskim cenama! Ne propustite priliku da obnovite svoju kuhinju sa svežim mesom, voćem i povrćem, osvežite se sa našim napicima i osigurate higijenu vašeg doma sa našim proizvodima za higijenu. Posetite nas 5.6.2024. godine i iskoristite ove fantastične ponude dok traju! Vaša korpa nikada nije bila srećnija! 🛒🎉 

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%