RODA Super sreda MAJ 2024. Akcija traje 15.5.2024.

RODA akcija MAJ 2024.
 
Nova RODA akcija donosi: sveće meso, voće i povrće, prehrambeni artikli i dentalna higijena. 
RODA Super sreda MAJ 2024. Akcija traje 15.5.2024.
RODA Super sreda MAJ 2024. Akcija traje 15.5.2024.
RODA Super sreda MAJ 2024. Akcija traje 15.5.2024. 01
RODA Super sreda MAJ 2024. Akcija traje 15.5.2024. 01

RODA Super Sreda: Od 15.5.2024.


Uživajte u novoj RODA akciji koja će obogatiti vašu sredu sa fantastičnim ponudama! Ovog 15. maja 2024., pripremili smo nešto posebno za vas. Spremni ste da otkrijete šta smo to pripremili?

Sveže Meso za Gurmanske Užitke 🥩

Prvo što ćete primetiti u našoj Super Sreda akciji su sveže mesne delicije koje će vas jednostavno oduševiti! Od sočnih bifteka do neodoljivih pilećih krilca, naša ponuda mesa je prosto neodoljiva. Bez obzira da li pripremate porodični ručak ili večeru za prijatelje, uz naše sveže meso, garantovano ćete postići gastronomske vrhunce.

Voće i Povrće za Zdrave Navike 🍎🥦

Zdravlje je uvek u trendu, zar ne? Zato smo se pobrinuli da naša Super Sreda akcija uključi i najsočnije voće i najkvalitetnije povrće. Bez obzira da li volite osvežavajuće voćne salate ili kuvate zdrave obroke, naša sveža voćka i povrće će biti vaš najbolji saveznik na putu ka zdravijem načinu života.

Prehrambeni Artikli za Vašu Kuhinju 🍽️

Kada su u pitanju prehrambeni artikli, u RODA prodavnicama vodimo računa o vašim potrebama. Bilo da vam je potreban integralni hleb za zdraviji doručak, ili organski proizvodi za vaše specifične dijetetske potrebe, u našoj Super Sreda akciji ćete pronaći sve što vam je potrebno za vašu kuhinju.

Dentalna Higijena za Osmehe Bez Briga 😁🦷

Zdravi zubi su osnova svakog lepog osmeha, zar ne? Zato smo se potrudili da u našu Super Sreda akciju uključimo i širok asortiman dentalnih proizvoda koji će vam pomoći da očuvate svoje zube i desni. Bez obzira da li vam treba nova četkica za zube, pasta za zube sa fluorom ili samo konac za zube, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za blistav osmeh.

Ne propustite priliku da uživate u fantastičnim ponudama u našoj RODA prodavnici ovog Super Srede, 15. maja 2024. godine. Vidimo se tamo! 🛒✨

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%