RODA Super vikend FEBRUAR 2024. Snizenje traje 17.2. i 18.2.2024.

🌟 RODA Super Vikend Akcija – februar 2024. 🌟

 

Nova RODA akcija donosi: sveže namirnice, prehrana, hemija, tehnika. Iz ponude izdvajamo za vas – mešano usitnjeno meso po ceni od 279,99din/400g, crveni grejpfrut po ceni od 89,99din/kg, Jelen pivo po ceni od 64,99din/0,5l, Sunoko šećer kristal po ceni od 106,99din/1kg, Persil deterdžent za pranje veša po ceni od 699,99din/3,6kg ili 699,99din/33 kapsule, HYUNDAI usisivač sa posudom po ceni od 8.999din, TV LED po ceni od 9.999din.

RODA Super vikend FEBRUAR 2024. Snizenje traje 17.2. i 18.2.2024.
RODA Super vikend FEBRUAR 2024. Snizenje traje 17.2. i 18.2.2024.
RODA Super vikend FEBRUAR 2024. Snizenje traje 17.2. i 18.2.2024. 01
RODA Super vikend FEBRUAR 2024. Snizenje traje 17.2. i 18.2.2024. 01

🛒 RODA Super Vikend Akcija: Iskoristite fantastične ponude! 🎉

Nova RODA Akcija: Traje od 17.2. do 18.2.2024 🛍️

Sveže namirnice za Vaše kulinarske poduhvate! 🍅

U našem novom katalogu pronaći ćete najkvalitetnije sveže namirnice koje će oduševiti Vaše recepte. Od mešanog usitnjenog mesa, preko sočnog crvenog grejpa do omiljenog Jelen piva – sve što Vam treba za savršene gastronomske trenutke!

Proizvodi za kućnu njegu i čistoću! 🧼

Brinite o svom domu s našim kvalitetnim proizvodima za čišćenje i održavanje higijene. Iskoristite specijalnu ponudu za Persil deterdžent za pranje veša u prahu ili kapsuliranom obliku, kao i Sunoko šećer kristal – sve što Vam treba za čistu i mirisnu kuću!

Tehnička oprema za moderni dom! 📺

Opremite svoj dom najnovijom tehnikom koju nudimo po izuzetno povoljnim cenama! Nabavite HYUNDAI usisivač sa posudom za efikasno čišćenje ili osvežite Vašu dnevnu sobu s LED TV-om po sjajnoj ceni – sve što Vam treba za moderan i udoban dom!

Posetite nas od 17. do 18. februara 2024. i iskoristite fantastične ponude samo u RODA marketima! 🛒

 
 
 

RODA: Više od Kupovine, To je Doživljaj!

RODA marketi, mesta gde se porodica oseća kao kod kuće, nude svoje usluge u dva različita formata maloprodaje: RODA market i MEGA RODA. Bez obzira na razliku u obimu asortimana, oba formata su prepoznatljiva kao omiljena destinacija za kupovinu.

RODA MARKET – Porodična Atmosfera i Domaći Proizvodi

RODA marketi su fokusirani na podršku domaćim proizvođačima i pružaju najbolju ponudu domaćih proizvoda po povoljnim cenama. Ovi marketi nisu samo prodajna mesta; oni su mesta gde se odvija prava porodična kupovina. RODA je sinonim za porodičnu toplinu, a njene radnje rasprostranjene su širom Srbije.

MEGA RODA – Više od Kupovine, Celodnevni Doživljaj

MEGA RODA megamarket pruža potpuno novo iskustvo kupovine na velikoj prodajnoj površini. Savremeno opremljeni prostor čini svaku kupovinu udobnom i prijatnom, pružajući brojne mogućnosti za opuštanje i razonodu. Ovi megamarketi nisu samo fokusirani na dobar provod cele porodice, već nude i bogat asortiman proizvoda s više od 80,000 artikala. Politika povoljnih cena i širok izbor domaćih proizvoda svakodnevno privlači nove potrošače širom Srbije.

RODA: Inovacije u Katalogu

U skladu s visokim standardima koje postavlja, RODA marketi donose sjajne kataloge s akcijskim cenama. Praćenje RODA kataloga online postalo je jednostavno uz ekatalozi.com. Raznovrsni katalozi, uključujući redovni RODA katalog, RODA katalog tehnika (poput GORENJE malih kućnih aparata), RODA katalog nedeljne ponude, RODA MEGA nedeljne ponude, RODA katalog Naši brendovi, RODA katalog Specijal Leto, RODA katalog Lepota i nega, RODA katalog Vredno je zajedno i mnoge druge, obećavaju jedinstveno iskustvo kupovine.

RODA NOVI KATALOG – Vodič kroz Fantastične Ponude

RODA marketi redovno izbacuju nove kataloge s akcijskim cenama, a svaki od njih donosi fenomenalne ponude s izuzetnim sniženjima. Svaka stranica kataloga priča priču o kvalitetu, raznovrsnosti i pristupačnosti. RODA nije samo mesto gde kupujete – to je gde otkrivate nove svetove povoljnih cena i vrhunskog kvaliteta.

Zato, pridružite se RODA zajednici od 13.11. do 26.11.2023. i doživite vrhunski doživljaj kupovine koji se pamti. RODA: Više od kupovine, to je doživljaj!

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%