RODA Super vikend JANUAR 2024. Snizenje traje 27.1. i 28.1.2024.

🌟 RODA Super Vikend Akcija 🌟

Novi RODA katalog donosi: sveže namirnice, prehrambene, higijena i pilet po akcijskim cenama.

RODA Super vikend JANUAR 2024. Snizenje traje 27.1. i 28.1.2024.
RODA Super vikend JANUAR 2024. Snizenje traje 27.1. i 28.1.2024.
RODA Super vikend JANUAR 2024. Snizenje traje 27.1. i 28.1.2024. 01
RODA Super vikend JANUAR 2024. Snizenje traje 27.1. i 28.1.2024. 01

🌟 RODA Super Vikend: 27.1. – 28.1.2024.

Novi RODA Katalog – Povoljnosti Za Super Vikend

Uživajte u Fantastičnim Ponudama na Svežim Namirnicama, Prehrambenim Proizvodima i Higijenskim Artiklima 🛒

RODA vas poziva da iskoristite Super Vikend akciju koja traje od 27.1. do 28.1.2024. Očekuju vas izuzetne cene na svežim namirnicama, prehrambenim proizvodima, higijeni i piletini!

Izdvajamo Iz Ponude 🌟

  • 🥩 Svinjska Krmenadla sa Slaninom i Kožom po ceni od 549,99din/kg – Sočna kombinacija savršena za pripremu ukusnih obroka.
  • 🍗 Svinjski But Ravan Rez po ceni od 549,99din/kg – Visokokvalitetno meso idealno za raznovrsne kulinarske avanture.
  • 🧀 Sir Gauda Snizen -53% sada samo 69,99din/100g – Bogat i punog ukusa, idealan za sirne plate i sendviče.
  • 🌻 Dijaman Suncokret Ulje po ceni od 144,99din/l – Zdravi izbor za pripremu vaših omiljenih jela.
  • 🧻 Zewa Troslojni Toaletni Papir po ceni od 399,99din/10 kom. – Kvalitetan i mekan, osigurava udobnost u svakom trenutku.
  • 🔥 Pelet Bukov Premium samo 599,99din/15kg – Efikasno i ekološki prihvatljivo gorivo za vašu peć.

Nemojte propustiti priliku za uštedu i kvalitetnu kupovinu! Posetite RODA prodavnice od 27.1. do 28.1.2024. i prepustite se sjajnim ponudama! 🛍️🌈

RODA: Više od Kupovine, To je Doživljaj!

RODA marketi, mesta gde se porodica oseća kao kod kuće, nude svoje usluge u dva različita formata maloprodaje: RODA market i MEGA RODA. Bez obzira na razliku u obimu asortimana, oba formata su prepoznatljiva kao omiljena destinacija za kupovinu.

RODA MARKET – Porodična Atmosfera i Domaći Proizvodi

RODA marketi su fokusirani na podršku domaćim proizvođačima i pružaju najbolju ponudu domaćih proizvoda po povoljnim cenama. Ovi marketi nisu samo prodajna mesta; oni su mesta gde se odvija prava porodična kupovina. RODA je sinonim za porodičnu toplinu, a njene radnje rasprostranjene su širom Srbije.

MEGA RODA – Više od Kupovine, Celodnevni Doživljaj

MEGA RODA megamarket pruža potpuno novo iskustvo kupovine na velikoj prodajnoj površini. Savremeno opremljeni prostor čini svaku kupovinu udobnom i prijatnom, pružajući brojne mogućnosti za opuštanje i razonodu. Ovi megamarketi nisu samo fokusirani na dobar provod cele porodice, već nude i bogat asortiman proizvoda s više od 80,000 artikala. Politika povoljnih cena i širok izbor domaćih proizvoda svakodnevno privlači nove potrošače širom Srbije.

RODA: Inovacije u Katalogu

U skladu s visokim standardima koje postavlja, RODA marketi donose sjajne kataloge s akcijskim cenama. Praćenje RODA kataloga online postalo je jednostavno uz ekatalozi.com. Raznovrsni katalozi, uključujući redovni RODA katalog, RODA katalog tehnika (poput GORENJE malih kućnih aparata), RODA katalog nedeljne ponude, RODA MEGA nedeljne ponude, RODA katalog Naši brendovi, RODA katalog Specijal Leto, RODA katalog Lepota i nega, RODA katalog Vredno je zajedno i mnoge druge, obećavaju jedinstveno iskustvo kupovine.

RODA NOVI KATALOG – Vodič kroz Fantastične Ponude

RODA marketi redovno izbacuju nove kataloge s akcijskim cenama, a svaki od njih donosi fenomenalne ponude s izuzetnim sniženjima. Svaka stranica kataloga priča priču o kvalitetu, raznovrsnosti i pristupačnosti. RODA nije samo mesto gde kupujete – to je gde otkrivate nove svetove povoljnih cena i vrhunskog kvaliteta.

Zato, pridružite se RODA zajednici od 13.11. do 26.11.2023. i doživite vrhunski doživljaj kupovine koji se pamti. RODA: Više od kupovine, to je doživljaj!

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%