RODA Super vikend JUN 2024. Akcija traje 8.6. i 9.6.2024.

RODA akcija JUN 2024.
 
Novi RODA katalog donosi: sveže meso, voće, povrće, prehrama, hemija, higijena, bazeni i vrtne stolice po akcijskim cenama. 
RODA Super vikend JUN 2024. Akcija traje 8.6. i 9.6.2024.
RODA Super vikend JUN 2024. Akcija traje 8.6. i 9.6.2024.
RODA Super vikend JUN 2024. Akcija traje 8.6. i 9.6.2024. 01
RODA Super vikend JUN 2024. Akcija traje 8.6. i 9.6.2024. 01
 
 

🌟 RODA Super Vikend: 8.6. i 9.6.2024. 📅


🥩 Sveže Meso za Gurmanske Užitke

Ovog vikenda, pripremite se za vrhunske gurmanske obroke uz naše sveže meso! Odaberite najkvalitetnije komade, od sočnih odrezaka do mirisnih kobasica, po neverovatno povoljnim cenama. Uživajte u savršenom ukusu sa svakim zalogajem!


🍎 Voće i Povrće: Zdravo i Ukusno za Vašu Porodicu

Dodajte boje i svežinu vašem stolu sa našim svežim voćem i povrćem! Od sočnih jagoda do hrskavog povrća, pronađite najbolje sastojke za ukusne i hranljive obroke po specijalnim akcijskim cenama. Obezbedite vašoj porodici sve potrebne vitamine i minerale!


🍴 Prehrana: Raznolike Opcije za Vašu Ishranu

Istražite našu široku ponudu prehrambenih proizvoda i otkrijte raznolike opcije za vašu ishranu! Bez obzira da li preferirate organske, veganske ili dijetetske proizvode, u našem katalogu pronaći ćete sve što vam je potrebno za zdrav i uravnotežen obrok po sjajnim cenama.


🧴 Hemija i Higijena: Za Svežinu Vašeg Dom

Održavajte svoj dom čistim i svežim uz našu kolekciju hemijskih proizvoda i proizvoda za higijenu! Od efikasnih deterdženata do mirisnih sapuna, pronađite sve što vam je potrebno za čist i uredan dom po posebnim akcijskim cenama.


🏊‍♂️ Bazen i Vrtne Stolice: Stvorite Raj U Vašem Vrtu

Pripremite se za leto uz naše bazene i udobne vrtne stolice! Osvježite se u bazenu tokom vrelih letnjih dana ili se opustite u udobnim stolicama dok uživate u prelepom vrtu. Pronađite sve što vam je potrebno za savršen odmor po posebnim akcijskim cenama!


Ne propustite RODA Super Vikend akciju od 8.6. do 9.6.2024. Očekuju vas fantastične ponude na sveže meso, voće, povrće, prehrambene proizvode, hemiju, higijenu, bazene i vrtne stolice! 🌟

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%