RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 16.3. i 17.3.2024.

🌟 RODA Super Vikend Akcija – MART 2024. 🌟

 

Nova RODA akcija donosi fantastične akcije prehrane, hemije i tehnike.

RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 16.3. i 17.3.2024.
RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 16.3. i 17.3.2024.
RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 16.3. i 17.3.2024. 01
RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 16.3. i 17.3.2024. 01

 

🎉🛒🌟 Dođite na naš RODA Super vikend od 16.3. do 17.3.2024. i iskoristite nevjerojatne ponude iz naše nove akcije!

🍗🍎🥦 Prehrana: Očekujte vrhunske akcije na svježem mesu, sočnom voću i hrskavom povrću. Isplanirajte svoje obroke uz fantastične cijene i kvalitetne namirnice koje možete pronaći samo kod nas!

🧼🧴🚿 Hemija i higijena: Očistite svoj dom uz povoljne cijene na širok asortiman hemijskih proizvoda za čišćenje. Također, osigurajte svježinu i njegu sa našim proizvodima za osobnu higijenu po sniženim cijenama!

📱💻🔌 Tehnika: Opremite svoj dom najnovijom tehnologijom po akcijskim cijenama! Od kućanskih aparata do elektroničkih gadgeta, očekujte sjajne ponude koje će unaprijediti vaš svakodnevni život.

Ne propustite priliku za uštedu i opremanje vašeg doma s najboljim proizvodima! Vidimo se na našem RODA Super vikendu! 🛍️✨

RODA: Više od Kupovine, To je Doživljaj!

RODA marketi, mesta gde se porodica oseća kao kod kuće, nude svoje usluge u dva različita formata maloprodaje: RODA market i MEGA RODA. Bez obzira na razliku u obimu asortimana, oba formata su prepoznatljiva kao omiljena destinacija za kupovinu.

RODA MARKET – Porodična Atmosfera i Domaći Proizvodi

RODA marketi su fokusirani na podršku domaćim proizvođačima i pružaju najbolju ponudu domaćih proizvoda po povoljnim cenama. Ovi marketi nisu samo prodajna mesta; oni su mesta gde se odvija prava porodična kupovina. RODA je sinonim za porodičnu toplinu, a njene radnje rasprostranjene su širom Srbije.

MEGA RODA – Više od Kupovine, Celodnevni Doživljaj

MEGA RODA megamarket pruža potpuno novo iskustvo kupovine na velikoj prodajnoj površini. Savremeno opremljeni prostor čini svaku kupovinu udobnom i prijatnom, pružajući brojne mogućnosti za opuštanje i razonodu. Ovi megamarketi nisu samo fokusirani na dobar provod cele porodice, već nude i bogat asortiman proizvoda s više od 80,000 artikala. Politika povoljnih cena i širok izbor domaćih proizvoda svakodnevno privlači nove potrošače širom Srbije.

RODA: Inovacije u Katalogu

U skladu s visokim standardima koje postavlja, RODA marketi donose sjajne kataloge s akcijskim cenama. Praćenje RODA kataloga online postalo je jednostavno uz ekatalozi.com. Raznovrsni katalozi, uključujući redovni RODA katalog, RODA katalog tehnika (poput GORENJE malih kućnih aparata), RODA katalog nedeljne ponude, RODA MEGA nedeljne ponude, RODA katalog Naši brendovi, RODA katalog Specijal Leto, RODA katalog Lepota i nega, RODA katalog Vredno je zajedno i mnoge druge, obećavaju jedinstveno iskustvo kupovine.

RODA NOVI KATALOG – Vodič kroz Fantastične Ponude

RODA marketi redovno izbacuju nove kataloge s akcijskim cenama, a svaki od njih donosi fenomenalne ponude s izuzetnim sniženjima. Svaka stranica kataloga priča priču o kvalitetu, raznovrsnosti i pristupačnosti. RODA nije samo mesto gde kupujete – to je gde otkrivate nove svetove povoljnih cena i vrhunskog kvaliteta.

Zato, pridružite se RODA zajednici od 13.11. do 26.11.2023. i doživite vrhunski doživljaj kupovine koji se pamti. RODA: Više od kupovine, to je doživljaj!

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%