RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 2.3. i 3.3.2024.

RODA vikend akcija MART 2024.

 
Novi RODA katalog donosi: prehrana, hemija i Vileda oprema za sušenje i peglanje veša. Iz ponude izdvajamo za vas – svinjska leđa sa kostima po ceni od 599,99din/kg, pomorandža po ceni od 79,99din/kg, Persil deterdžent u kapsulama po ceni od 799,99din/32 kapsule, Vileda sušač za veš sada 3.499,00din uz sniženje od 50%, a tu je i Vileda daska za peglanje po ceni od 6.499,00din.
RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 2.3. i 3.3.2024.
RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 2.3. i 3.3.2024.
RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 2.3. i 3.3.2024. 01
RODA Super vikend MART 2024. Snizenje traje 2.3. i 3.3.2024. 01

🛒 RODA Super Vikend Akcija – Neodoljive Ponude za Vas! 🎉

🍽️ Pronađite Sve što Vam Je Potrebno za Savršen Dom! 💼

Iskoristite Ove Fantastične Ponude! 🌟

Dragi naši kupci,

Pridružite nam se u još jednom super vikendu u RODA marketima koji traje 2. i 3. marta 2024. godine! 🎉 U našem novom katalogu fokusirali smo se na ponudu prehrane, hemije i Vileda opreme za sušenje i peglanje veša. Pogledajte šta smo za vas pripremili!

Od Svinjskih Leđa do Vileda Opreme – Sve na Jednom Mestu! 👨‍👩‍👧‍👦

Izdvajamo nekoliko fantastičnih ponuda koje će vas oduševiti:

  • Svinjska leđa sa kostima po ceni od 599,99din/kg
  • Pomorandža po ceni od 79,99din/kg
  • Persil deterdžent u kapsulama po ceni od 799,99din/32 kapsule
  • Vileda sušač za veš sada za samo 3.499,00din uz sniženje od 50%
  • Vileda daska za peglanje po ceni od 6.499,00din

Ne propustite priliku da iskoristite ove sjajne ponude i osvežite svoj dom uz RODA Super Vikend Akciju! 🛍️✨

RODA: Više od Kupovine, To je Doživljaj!

RODA marketi, mesta gde se porodica oseća kao kod kuće, nude svoje usluge u dva različita formata maloprodaje: RODA market i MEGA RODA. Bez obzira na razliku u obimu asortimana, oba formata su prepoznatljiva kao omiljena destinacija za kupovinu.

RODA MARKET – Porodična Atmosfera i Domaći Proizvodi

RODA marketi su fokusirani na podršku domaćim proizvođačima i pružaju najbolju ponudu domaćih proizvoda po povoljnim cenama. Ovi marketi nisu samo prodajna mesta; oni su mesta gde se odvija prava porodična kupovina. RODA je sinonim za porodičnu toplinu, a njene radnje rasprostranjene su širom Srbije.

MEGA RODA – Više od Kupovine, Celodnevni Doživljaj

MEGA RODA megamarket pruža potpuno novo iskustvo kupovine na velikoj prodajnoj površini. Savremeno opremljeni prostor čini svaku kupovinu udobnom i prijatnom, pružajući brojne mogućnosti za opuštanje i razonodu. Ovi megamarketi nisu samo fokusirani na dobar provod cele porodice, već nude i bogat asortiman proizvoda s više od 80,000 artikala. Politika povoljnih cena i širok izbor domaćih proizvoda svakodnevno privlači nove potrošače širom Srbije.

RODA: Inovacije u Katalogu

U skladu s visokim standardima koje postavlja, RODA marketi donose sjajne kataloge s akcijskim cenama. Praćenje RODA kataloga online postalo je jednostavno uz ekatalozi.com. Raznovrsni katalozi, uključujući redovni RODA katalog, RODA katalog tehnika (poput GORENJE malih kućnih aparata), RODA katalog nedeljne ponude, RODA MEGA nedeljne ponude, RODA katalog Naši brendovi, RODA katalog Specijal Leto, RODA katalog Lepota i nega, RODA katalog Vredno je zajedno i mnoge druge, obećavaju jedinstveno iskustvo kupovine.

RODA NOVI KATALOG – Vodič kroz Fantastične Ponude

RODA marketi redovno izbacuju nove kataloge s akcijskim cenama, a svaki od njih donosi fenomenalne ponude s izuzetnim sniženjima. Svaka stranica kataloga priča priču o kvalitetu, raznovrsnosti i pristupačnosti. RODA nije samo mesto gde kupujete – to je gde otkrivate nove svetove povoljnih cena i vrhunskog kvaliteta.

Zato, pridružite se RODA zajednici od 13.11. do 26.11.2023. i doživite vrhunski doživljaj kupovine koji se pamti. RODA: Više od kupovine, to je doživljaj!

Dairy Discount in Grocery Store
Pridružite se najvećoj VIBER Grupi u Srbiji koja vam donosi najnovija sniženja i popuste. 
NAJNOVIJI KATALOZI i POPUSTI

do 50%